В Ухан вече трети ден не се съобщава за нови заразени сред

...
В Ухан вече трети ден не се съобщава за нови заразени сред
Коментари Харесай

В Ухан няма нови случаи на коронавирус вече трети ден

В  Ухан  вече трети ден не се оповестява за нови инфектирани измежду локалните поданици.

Градът би трябвало да доближи 14 дни без нови заразявания, с цел да бъдат анулирани наложените му драстични  ограничавания  над  пътувания та, предава bTV.

За последното денонощие са регистрирани нови 24 247 случая на заразени  ковид  в света, както и нови 1061 смъртни случая, заяви СЗО.

С новите данни общият брой инфектирани в света доближава 234 073 души, от които 104 591 в Европа. Броят на смъртните  случаи  вече е 9840 души, от които в Европа са над половината - 4899, включително 816 през последните 24 часа.

Китай  съобщи за 41 нови случая на заразяване през последните 24 часа. Всички са пристигнали от чужбина хора. Има нови седем смъртни случая, шест от които са в град  Ухан .

С това инфектираните в  Китай  стават 81 008 души и 3255 умряли. Общо 71 740 души са оповестени за оздравели и са изписани от болница.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР